Memoriam


Zoals jullie onze luisteraars al vernomen hadden hebben Big John en Sonja, de stations eigenaren hun trouwe viervoeter moeten laten inslapen. Hij had een tumor in zijn neus waardoor het ademen niet meer ging. Op deze pagina laten we een herinnering en een kaarsje voor shadow branden. Via onze stream zullen we hem altijd in gedachten herinneren ! Shadow ging op 06-07-2018 van ons heen, Shadow mocht maar 6 jaar worden. Een condoleance kunt u nog altijd mededelen in ons Gastenboek.

08-05-2020 Jean van Heukelom (66 jaar) (Lommel – België)
Programma naam: “Vragen staat vrij”

Beste Jean je bent nu op een lange reis gegaan, ver van ons vandaan! Maar in de harten van de dj s en luisteraars blijf je bestaan en zeer zeker op de memory site van shadowradio.nl, zodat ook iedereen kan zien tot je voor altijd nog bij ons bent , rust zacht DJ Jean. Jean was ook de partner  van “DJ Adi”.

 

13-03-2021 Annet Zwier (60 Jaar) (Brunssum-nederland)

Annet je was een goede vriendin van ons , je was er altijd bij . Voor jou was niks teveel , je stond voor iedereen klaar. Jou plaatje van Carlos Ottero zal altijd met liefde voor jou worden gedraaid. We hopen dat jij nu je rust hebt gevonden, Annet was partner van Peter Lemmens ook hem wensen we sterkte met dit grote verlies . Je zult voor altijd in ons hart blijven.

 

 

Hans Heijenrath (65 jaar )

Bedank voor alle trouwe jaren dat je erbij was . We gaan je missen .

We hopen dat jij nu je rust hebt gevonden

 

 

 

DJ Bobbie :  Het  broertje van onze shadow!, Overleden op 27 oktober 2022 onze nacht dj topper. Bobbie bedankt voor alles.

 

 

 

 

 

 

DJ OPA COR

DJ Cor overleed op 80 jarige leeftijd op 04-06-2023, bedankt voor de mooie muzikale piraten uurtjes, piraat vanaf het eerste uur DJ Opa Cor vanuit BRUNSSUM , mogen je in de hemel ook mensen verblijden met muziek. Rust zacht.

 

 

DJ Anita

Op 17-06-2023 kregen wij te horen dat Anita plotseling was overleden op 63 jarige leeftijd

Rust zacht lieve Anita, bedankt voor de muziek die jij altijd met veel liefde, voor ons hebt gedraaid. We zullen je missen

 

Piraat . .Tiroler boy Ben Kemp

Op 29-08-2023 Is Ben van ons heengegaan.

Op maandag 28-08-2023 heeft hij nog in de studio van shadowradio.nl .

een programma meegedraaid met dj Big John samen .

Daar heeft hij nog van genoten , om nog eens een keertje in de studio te zijn .

Rust zacht BEN , EN NOG BEDANK VOOR ALLES.